Με το σλόγκαν ‘’Η Επιτυχία μας, γίνεται παράδοση’’, η Altius Insurance τίμησε και βράβευσε τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους του Ομίλου, για το 2021.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο, υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος του Μιχαήλ Χατζημιχαήλ και της Άντρης Καραντώνη, καθώς και με χορογραφίες που συνέδεσαν την παράδοση, με τις επιτυχίες της Εταιρείας, που έγιναν πλέον παράδοση.


Στην τελετή βραβεύσεων, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δούκας Παλαιολόγος, ο Αντιπρόεδρος και Α’ Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης και ο Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ κ. Πόλης Προκοπίου, οι οποίοι τόνισαν ότι η Altius Insurance συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, με υψηλό δείκτη φερεγγυότητας, προσφέροντας ελκυστικά και πρωτοποριακά ασφαλιστικά προϊόντα, στην κοινωνία και στον άνθρωπο. Στη συνέχεια, έγινε απονομή βραβείων και τιμητικών διακρίσεων στους Κορυφαίους Διευθυντές και Ασφαλιστικούς Συμβούλους που πρώτευσαν το 2021.


Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο και διασκέδαση, μέχρι τις πρωινές ώρες.
Στη φωτογραφία οι βραβευθέντες της Altius Insurance.

 

 

Untitled design 11

Αφήστε την "επικοινωνία" σας σε εμάς!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input